Friday, March 1, 2013

Mengongkong

Assalam wbt

Aku ada laa kenal dengan seorang lelaki. And kami dalam proses mengenali hati budi masing-masing.

Masa mula-mula kenal tu, biasa-biasa je aku rasa tentang dia. Mungkin ada menarik sedikit yang buat aku berminat nak kenal dia.

Tapi, bila dah lama. Almost 2 weeks, dia dah mula tunjuk belang. Dah pandai tunjuk taring. Dia dah mula mengongkong aku. Huhu

Paling aku tak suka lelaki macam tu. Buat aku rasa tak bebas. Dan, elok-elok perasaan suka tu ada. Dah berubah jadi meluat. Aku sangat tak selesa dengan orang macam tu. Huhu






No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...